Matkalender 2017

Sommarlunch helger i juli

Lördagar och söndagar serverar vi en sommarlunch som uppdateras dag för dag. Dagens finnes under fliken ¨Today¨s special¨.


Sommartallrik 22/5-22/6 

-3 sorters sill, gräddfil och färskpotatis, gravad lax med hovmästarsås, rostbiff med krämig potatissallad, primörsallad med västerbottensost. 

180:- per person inkl moms

F.r.o.m den 22 maj t.o.m den 22 juni  kan sommartallriken förbokas under lunch tid. (11.00-14.00)

Endast förbokningar.

Minimum antal 8 personer.


Mors dag 28/5

Förrätt.

Grillad vit sparris

Hollandaisesås och citron

 

Varmrätt.

Dagens fångst, forellrom och ramslöksskum

Serveras med färskpotatis  

Eller.

Vegetariskt.

Blomkålsterrine, tångrom och ramslöksskum

Serveras med färskpotatis

 

Dessert.

Citronpaj med jordgubbar  

Vispad grädde

 

Meny 2-rätter 295:-

Meny 3-rätter 385:-


Krogveckan 27/1- 12/2

Se meny på vår sida hos bookatable.com

Detta går endast att boka genom bookatable.com


Alla Hjärtans Dag 14/2

Förrätt.

-Ravioli fylld med Carl-Johansvamp serveras med smörad tomat- och balsamicosky

———————————–

Varmrätt.

-Lammrostbiff  ”BBQ” serveras med semitorkad plommontomat och duchessepotatis

Eller.

-Dagens fångs serveras med bondbönor, brynt smör och duchessepotatis

——————————-

Dessert.

-Mjölkchokladterrine serveras med karamelliserad banan och rostad kokos

2-rätter 300:-

3-rätter 360:-