Vi vill hålla allt så enkelt som möjligt, våra råvaror får tala för sig själva. Vi håller hög kvalitet på våra råvaror och använder bara det bästa. Vi tänker mycket på miljö och djurhållning när vi skriver och planerar menyer.

Vår meny är säsongsbetonad och vi byter menyer regelbundet. På våra griffeltavlor i restaurangen finner ni tillfälliga ”Today’s special”.

Vi har ett stort utbud av öl och vi erbjuder tillfälliga ölsorter. Vi har en gästkran som vi byter regelbundet och ett antal flasköl på besök. Mer information hittar ni under flikarna öllista och aktuellt.

Vår vinlista utvecklas under hela året och vi försöker prova nya viner så fort möjlighet ges. Vi listar bara viner som vi älskar, skulle dricka själva och gärna beställa ett andra glas av! Vi serverar de flesta vinerna på glas och rekommenderar gärna passande dryck till er valda meny. Vi serverar även ett veckans vin som vi gärna vill lyfta fram och på griffeltavlorna kan ni även finna kvällens vin. Se veckans vin under fliken aktuellt.

IMG_9533

Jultallrik

image

Lunch Vecka

image

Brunch

image

Pubmeny

Snacks

English menu

Foton 2013 07 06 302 (2)

Barnmeny

SOMMAR 2012 710 - Kopia

After work

image

Today’s Special

image

Patio

ol

Vinlista

Foton 2013 07 06 302 (2)

Öllista

kaffe

Övrig dryck

Drink - Kopia - Kopia

Drinkar & Avecer

image

Konferens