Om oss

Gastropuben The black Swan drivs av Frida Ernsth och Mikael Axell, vi driver även cateringverksamheten Svanen catering. Vi ligger belägna på den sjönära Liljeholmskajen i Årstaviken i Stockholm med utsikt över Årsta Holmar och Södermalm.

Vi har en stor passion till vällagad mat där råvarorna står i centrum . Vår inspiration hämtar vi från den genuina matkulturen runt om i Europa både gällande mat, öl och vin. Vi vill laga mat som våra mor och farmödrar alltid gjort, med kärlek och utan tillsatser. Maten serveras enkelt och med så lite krusiduller som möjligt, gärna med ett trevligt samtal. Det är runt middagsbordet man umgås, diskuterar och får sig ett gott skratt. Detta önskar vi kunna erbjuda på The Black Swan.

The Black Swan är en gastropub där mat och dryck är det centrala och det skall finnas något som passar alla, utan att man skall känna sig ruinerad när man lämnar oss .

Vi serverar allt från lunch, brunch, á la carte och vi har ett större öl – och vinutbud och vi serverar de flesta vinerna på glas.

Det går utmärkt att boka konferenser hos oss i restaurangen. Se mer info under fliken konferens.

Hundar är välkomna.

Mer information om våra menyer finner ni under rubriken mat och dryck .

Varmt välkomna

image