Aktuellt

Aktuellt

–Jultallrik Mellan den 27/11 – 22/12 kan jultallriken förbokas under kvällstid (minimum 8 personer) […]

» Läs mer

Kokbok

Under året 2013 och 2014 skrev vi kokboken: Vildsvin 52 utsökta rätter från tryne […]

» Läs mer
omoss1

Om oss

Gastropuben The black Swan drivs av Frida Ernsth och Mikael Axell, vi driver även catering verksamheten Svanen Catering …

» Läs mer om oss

image

Boka bord

För bordsbokning ring
08-645 20 20 eller mejla er förfrågan

»Boka bord här

image

Mat och dryck

Vi vill hålla allt så enkelt som möjligt, våra råvaror får tala för sig själva. Vi håller hög kvalitet på våra råvaror och använder bara det bästa

» Läs mer om vår mat

V.47

Veckans vegetariska:

Mozzarellagratinerad  fänkål serveras med olivtomatsås, bulgur & persilja. 105:-

Alltid på Svanen

-Svanens Pasta 145:-

Pasta fyllda med ricotta serveras med tomat & parmesan

-Svanens Beef Burger 145:-

Serveras med bacon, chipotlemajonnäs & dagens potatis (+15min)

-Stekt strömming ”Bellman” 130:-

Strömmingsfilé med senap & dill serveras med potatispuré & lingon

Måndag

-Chorizo serveras med surkål,krossad potatis & paprikadipp . 105:-

– Saffransstuvad dagens fångst serveras med bulgur & rostad broccoli . 105:-

Tisdag

– Köttbullar med gräddsås, potatispuré, pressgurka och rårörda lingon 105:-

-Dagens fångst serveras med kryddkokt ris, picklad ingefära & chilimajonnäs 105:-

Onsdag

– Baconlindad kycklingfile med örtbulgur, sour cream oniondipp och rostad majs. 105:-

-Dagens fångst serveras med rödbetor, bryntsmör och potatispure. 105:-

Torsdag

– Oxchili serveras med cheddardipp, ris och rostad lök. 105:-

– Ciderpocherad dagens fångst serveras med rostad rotcelleri, dillpotatis & pumpafrön  105:-

Fredag

– Helstekt fläskytterfile serveras med grönpepparsås, champinjoner & klyftpotatis. 105:-

– Tapenadbakad dagens fångst serveras med cous cous & fetaostcreme.  105:-