Aktuellt

Aktuellt

-Fars dag 12/11 se meny under fliken mat och dryck -Jultallrik Mellan den 27/11 […]

» Läs mer

Kokbok

Under året 2013 och 2014 skrev vi kokboken: Vildsvin 52 utsökta rätter från tryne […]

» Läs mer
omoss1

Om oss

Gastropuben The black Swan drivs av Frida Ernsth och Mikael Axell, vi driver även catering verksamheten Svanen Catering …

» Läs mer om oss

image

Boka bord

För bordsbokning ring
08-645 20 20 eller mejla er förfrågan

»Boka bord här

image

Mat och dryck

Vi vill hålla allt så enkelt som möjligt, våra råvaror får tala för sig själva. Vi håller hög kvalitet på våra råvaror och använder bara det bästa

» Läs mer om vår mat

V.42

Veckans vegetariska:

-Bönfahitas serveras med jaminris, majssalsa och vitklöksyoughurt 105:-

Alltid på Svanen

-Svanens Pasta 145:-

Pasta fyllda med ricotta serveras med tomat & parmesan

-Svanens Beef Burger 145:-

Serveras med bacon, chipotlemajonnäs & dagens potatis (+15min)

-Stekt strömming ”Bellman” 130:-

Strömmingsfilé med senap & dill serveras med potatispuré & lingon

Måndag

– Baconlindad fläskytterfilé serveras med krämig senapsky 105:-

-Ostgratinerad dagens fångst serveras med kumminsky och kryddkokt ris 105:-

Tisdag

– Köttbullar med gräddsås, potatispuré, pressgurka och rårörda lingon 105:-

-Dagens fångst serveras med blomkålscrudité, couscous och citroncreme 105:-

Onsdag

– Nötfärsbiff serveras med karamelliserad lök, krossad potatis och portersky 105:-

-Dagens fångst ”sweet and sour” severas med jasminris och gröna bönor 105:-

Torsdag

– Örtmarinerad kycklingfilé serveras med soltorkad tomatdipp, bulgur och oliver 105:-

-Dagens fångst serveras med gräddkokt spenat, ägg och gröna bönor 105:-

Fredag

-Bouf Borgignon serveras med potatispuré 105:-

-Dagens fångst serveras med raita, tomatbulgur och rostad fänkål 105:-